Linja si Jennifer Aniston?Na tregon më në fund dietën!

7 muaj më parë

“Dieta ime nuk ka tërheqje, është ajo që më bën të ha mirë gjithë vitin. Është shumë e thjeshtë: fruta dhe perime sa më shumë të jetë e mundur, mbajtja në nivel të ulët e sheqernave, pirja sa më shumë ujë dhe fjetja e mirë” thotë Jennifer.

“Ndonjëherë pi smoothie me qumësht bajamesh, banane, qershi, proteina pluhur, bajame, kakao dhe çdo tip antioksidanti që më vjen në mendje. Ndonjëherë tjetër ha vezë të zjerë dhe tost avokado, me pak vaj arë kokosi, kripë e piper. Ose tërshërë”, tregon ajo.

Për drekë e për darkë
Ushyqerja e saj është e thjeshtë dhe e përbërë mbi të gjitha nga proteina dhe perime, që i konsumon si për drekë dhe për darkë, në formën e një sallate të madhe apo pjata me bazë mishin apo peshkun me shumë perime.

Mesvaktet
Për Jennifer është e rëndësishme të hajë shumë fruta, që i jep rpaortin e duhur të sheqernave natyrale për të cilat ka nevojë.

Në ditën e lirë
Jennifer adhuron kuzhinën meksikane, dhe në ditën kur do të ‘mëkatojë’ me ushqimin zgjedh tortillas me guacamole

Të ngjashme