Kush shenja e nisin 2022 me probleme në dashuri?

5 muaj më parë

1-Peshorja

Nuk hyn tek shenjat me fat për sa i përket dashurisë, të paktën për 5 muajt e parë të vitit 2022.

2-Gaforrja

Kush është çift, do të përfshihet në keqkuptime të ndryshme me partnerin. Ndjenjat nuk do të jenë në majat e tyre dhe vështirësitë do të jenë serioze.

Në fakt, gjërat do të komplikohen nga vetë mendja juaj, miq të Gaforres. Nuk do të ndiheni dhe aq tërheqës e në formë, por qetësohuni: nga korriku do të ndryshojë gjithçka.

3-Luani do të ketë Saturnin kundër dhe do të duhet të presë që Jupiterin që të përjetojë pak qetësi në dashuri.

4-Shigjetari

Ndoshta partneri juaj ju ka tradhtuar? Apo ju nuk e keni respektuar atë? Megjithatë, qetësia do të vijë në maj. Do të ketë përmirësime dhe do ta jetoni me shumë përkushtim nga të dy palët marrëdhënien tuaj.

Të ngjashme