Këto veprime në shtëpinë e tjetrit do t’ju bëjnë të mos ju ftojnë më!

7 muaj më parë

1.Të vendosin këmbët mbi mobilje (59%)

2.Të marrin kontrollin e telekomandës së TV (52%)

3.Të përgjigjen në telefonin e shtëpisë (51%)

4.Të hyjnë në shtëpi pa trokitur (48%)

5.Interesante është që sondazhi ka pyetur pjesëmarrësit edhe çfarë do u pëlqente të bënin në shtëpinë e tjetrit dhe që nuk mendonin që është e pasjellshme. Ja çfarë kanë thënë…

6.Të pyesin për kodin e wi-fi (31%)

7.Të karikonin telefonin, tabletin apo laptopin (24%)

8.Të mbushnin një gotë për vete (20%)

Të ngjashme