Këto ushqime nuk duhet kurrsesi ti vendosni në frigorifer

5 muaj më parë

Kur doni të lironi hapësirat në kuzhinë, i fusni produktet në frigorifer pa menduar nëse duhet apo jo.

Tasa me ushqim të mbetur,shishe qelqi të mbushura apo ushqime që i hiqni nga qesja dhe i vendosni ne frigorifer për të shpejtuar procesin.

Ketu janë disa ushqime që nuk duhet ti vendosni kurrë në frigorifer:

1-Salcat djegëse

Humbim shijen dhe marrin aroma jo të këndshme.

2-Qepët

Fillojnë të tkurren dhe kalben.

3-Bukën

Bëhet e fortë dhe duhet ngrohur para përdorimit

4-Patatet

Nxihen dhe humbasin vlerat.

5-Kafen

Nuk bën sens vetëm nëse e vendosni në një filxhan të vogël për të larguar aromat e këqija.

6-Domatet

Prishen dhe zbuten

7-Hurdhrat

Humbasin vleren dhe shijen.

Të ngjashme