Kemi gjetur mënyrën si t’i lani atletet e bardha për tu dukur gjithmonë të reja

7 muaj më parë

Në fillim pastroni atletet nga pluhuri me nje leckë të pastër dhe ujë.

Më pas përgatisni në një enë me ujë një masë me sodë buke dhe pak solucion për larjen e atleteve.

Përdorni një furçë dhëmbësh dhe lajini mirë në çdo cep.

Dhe së fundmi para se ti nxirrni për tu tharë në hije, spërkatini me pudër bebe.

Nëse atletet tuaja të bardha janë prej lëkure rekomandohet një tjetër mënyrë.
Përdorni vetëm një sapun, ujë dhe atletet tuaja do të duken si të reja.

Të ngjashme