Kryefjala Logo

Horoskop super i mërzitshëm ky muaj për këtë shenjë

7 muaj më parë

•Binjakët
Dita e sotme ju vë në një pozicion të çuditshëm: dëshironi të keni një ditë të bukur, sepse ka shumë mundësi që të jetë e bukur jashtë dhe ndiheni sikur meritoni diçka të mrekullueshme në jetën tuaj, dhe gjithashtu po ndjeni seriozisht tërheqjen e Plutonit retrograde që e bën dëshiron të fshihesh nën një shkëmb, duke lëpirë plagët e tua imagjinare.

1 maji është plot ankth për ju, kryesisht sepse nuk mund t’i merrni bashkë.
Ju dëshironi, dhe kjo është ajo që ju dhemb.
Ju ndoshta keni pasur plane të mëdha për sot, dhe keni qenë 100% pozitiv por vetëm dje.
Më pas, goditja retrograde, dhe tani ju ndiheni sikur do të ishit më së miri në një fron në ferr, duke sunduar mbi domenin tuaj.
Po, kur errësoheni, errësoheni shumë, dhe dikush mund të bëjë shumë pak për t’ju tërhequr përsëri në kopshtin e luleve të dritës dhe dashurisë.

Të ngjashme