Hidhini një sy listës së vendeve më të lira për pushime!

1 vit më parë

Para se të nisni pushimet problemi më i madh janë paratë.

Shuma që do të harxhojmë është pak e vështirë për t’u përcaktuar, prandaj zgjidhja më e lehtë është udhëtimi brenda Shqipërisë. Edhe pse së fundmi e shkuara ne Korçë mgjason me Parisin.

Megjithatë ndonjëherë po të hulumtoni pak do të gjeni vende të cilat kushtojnë më lirë.

Sipas specialistëve Europa Lindore ka qytete të cilët ofrojnë kushte të mira pushimi dhe kosto më të ulta.

1. Budapest, Hungari

2. Riga Letoni

3. Varshavë, Poloni

4. Vilnius, Lituani

5. Krakow, Poloni

Të ngjashme