Gabimet që bëjnë nuset para dasmës:

5 muaj më parë

1-Nuk i merrni në konsideratë të ftuarit
Mos harroni, të ftuarit në dasmë mund të vijnë nga larg, do të shpenzojnë shumë para për të qënë të pranishëm në ditën tuaj më të rëndësishme. Kështu që mos harroni të mendoni dhe për akomodimin e tyre, transportin dhe gjërat bazike

2-Nuk mendoni për veten
Para se të shihni revista të ndryshme për të parë modele për fustanin e dasmës, fokusohuni tek ajo që ju dëshironi. Vendosni gjithmonë veten në vendin e parë.

3-Bini viktimë e një diete
Shmangni dietat drastike dhe të pazakonta para dasmës. Por përpiquni të reduktoni sheqerin dhe ushqimet e pashëndetshme.

4-Dekori i ekzagjeruar
Fokusohuni në atë çfarë doni. Shpesh dekori i thjeshtë është më i pëlqyeshëm se ai i mbingarkuar.

6-Harroni të hani
Mund tu duket qesharake por është e vërtetë. Pjesa më e madhe e nuseve janë të mbingarkuara për ditën e tyre të madhe saqë harrojnë të ushqehen.

Të ngjashme