Flini me celularin pranë jush?Mos e bëni më për këto arsye:

5 muaj më parë

Tashmë njerëzit e kohëve moderne nuk jetojnë dot pa rrjete sociale e pa telefon.

Por të mbash telefonin pranë teksa fle mund të sjellë dëme në shëndetin tuaj. Rrezet elektromagnetike qe kanë celularët dëmtojnë seriozisht trurin tuaj, sidomos kur ekspozoheni për kohë të gjatë ndaj tyre.

Një problem tjetër që sjell përdorimi i celularit është pagjumësia. 

Shumë studime të ndryshme tregojnë se përdorimi i celularit para gjumit shkakton pagjumësinë. 

Drita e kaltër nga ekranet e celularëve e pengon lirimin e metatoninës dhe kjo ndikon në problemet me gjumë.

Fikeni internetin dhe largoheni celularin tuaj nga komodina e krevatit.

Kur të zgjoheni mundohuni të bëni diçka tjetër,një rutinë të ndryshme dhe celularin mereni në momentin e fundit.

Të ngjashme