Ekziston një tip mashkulli,para të cilit çdo femër dorëzohet.Cili është?

7 muaj më parë

Sipas hulumtimit të aplikacionit të njohjeve Type, 64% e femrave do të dëshironin që i dashuri i tyre të ketë ndonjë tatuazh në trup.

Megjithatë, kjo nuk ka të bëjë me meshkujt të cilët kanë bërë tatuazhe nga koka deri te thembrat, sepse femrave nuk u pëlqen teprimi me tatuazhe të kota.

Nëse kërkojnë “kandidatë” në rrjetet sociale, më parë do t’u binte në sy nëse ka fotografi nga plazhi në të cilën shihet stomaku apo shpina e tij, dhe tatuazhi në to që mesa duket ngjall shumë interes tek shumica e femrave.

Të ngjashme