Çudirat që i ndodhin vetëm grave shtatëzane:

7 muaj më parë

1-Parandjenjat – Fermat gjatë shtatzënisë janë shumë të ndjeshme, dhe madje edhe ndjesitë e tyre janë të forta. Ato kanë aftësinë të parandjejnë diçka të keqe që mund të ndodhë dhe intuita e tyre është shumë e zhvilluar.

2-Nuhatja – Një grua shtatzënë mund të ndjejë aroma të cilat njerëzit i kanë shumë të vështira ti nuhasin.

3-Problemet me kujtesën – Gratë shtatzëna janë gjithmonë e më tepër të hutuara. Asnjëherë mos i besoni gjëra të rëndësishme pasi gjasat janë që do i harrojnë.

4-Pëlqejnë apo urrejnë ushqime që nuk i dinin – Nepsi i madh që kanë gratë shtatzënë, i bën që ato të kërkojnë edhe ushqime të cilat më parë as nuk i kishin provuar, dhe mbi të gjitha t’i pëlqejnë.

Të ngjashme