Kryefjala Logo

Çfarë thotë për ju pozicioni i preferuar në shtrat?

7 Nëntor, 2021 | 12:03 pm

Doggy style

Ata të cilët kënaqen me këtë pozicion, kanë prirje që para të tjerëve të kultivojnë imazhin e personit serioz, ndërsa privatisht janë krejtësisht ndryshe. Këta persona dëshirojnë që në krevat të jenë kënaqur.

Misionar

Personat të cilët preferojnë këtë pozicion, dëshirojnë që çdo gjë të jetë e thjeshtë. Ata kënaqen kur shikojnë partnerin në sy gjatë seksit, dhe kur i shfaqin dashurinë.

Seks në këmbë

Nëse kënaqeni duke bërë seks në këmbë, keni shpirt garuesi! Ju çdo gjë në jetë e përjetoni si garë, e as seksi nuk bën përjashtim, prandaj nuk është e lehtë të gjendet partneri i cili mund t’ju bëjë ballë.

Seks para pasqyrës

Personat të cilët e duan seksin para pasqyre, çdo gjë në jetë, madje edhe seksin, e përjetojnë si performancë

Femra sipër… …është ajo femër e cila di çka dëshiron! Femrat të cilat këtë pozicion e adhurojnë, gjithmonë saktësisht dinë çfarë dëshirojnë dhe nuk frikësohen të kërkojnë atë që duan, pa marrë parasysh a është fjala për këpucë të reja, punën apo orgazmën.

Të ngjashme