Çfarë të vendosni në shtëpi për energji pozitive

7 muaj më parë

1.Elefanti
Elefanti simbolizon shumë gjëra si pjellori, fat dhe zgjuarsi. Mbajatja e simbolit të një elefanti në shtëpi mendohet se sjellë shumë fat.
2.Patkua

Historianët e lidhin patkoin me disa legjenda irlandeze, sipas të cilave ky objekt largon djallin dhe shpirtrat e këqinj. Vendosja e tij në pjesën e përparme të derës mendohet se mbron shtëpinë.
3.Breshka
Njësoj si një patkua, thuhet se breshka mbron shtëpinë. Ndaj mund të varni një simbol të saj tek dera kryesore e shtëpisë suaj.
4.Bamboo
Supersticiozët kinezë mendojnë se bima e bamboos duhet të zërë një pjesë të rëndësishme në shtëpi. Numri i kërcellëve tek kjo bimë ka shumë domethënie, pasi nuk mund t’i dhuroni dikujt një bamboo me 4 kërcell, sepse në Kinë numri 4 lidhet me vdekjen dhe fatin e keq.

Të ngjashme