Çfarë i bind meshkujt se kanë gjetur më në fund femrën e jetës?

12 muaj më parë

1-Përputhshmëria

Sipas psikologut Seth Meyers “mashkulli zgjedh mes femrave atë me të cilën përputhet nga aspekti afektiv”.

Dëshiron të gjejë një person pranë së cilës ndihet mirë edhe kur ndodhet me shoqërinë, kur bëhet fjalë për familjen dhe miqtë.

2-Vlerat e përbashkëta

Është e kotë të kërkoni një propozim romantik tek një person që nuk beson tek martesa, apo nuk dëshiron të bëjë shumë fëmijë.

Nëse doni që gjërat të shkojnë siç dëshironi është e nevojshme të kemi një objektiv të përbashkët.

3-Femrat që i bëjnë më të mirë

Meshkujt martohen me gra që i bëjnë ata më të mirë.

Si përshembull: Shqetësohen nëse ajo e ka makinën në rregull, e ka të furnizuar me karburant, shqetësohen se si ndihet ajo, apo ka ndonjë problem.

Janë gjëra të vogla por papritur bëhen të rëndësishme.

Të ngjashme