Çfarë dëshironi nga Viti i Ri?Si t’i bëni realitet!

5 muaj më parë

1-Ëndrra me sy hapur
Sipas një sondazhi të Durham University në Mbretërinë e Bashkuar, është shumë e rëndësishme të fantazosh. Ëndërron me sy hapur? Për të shndërruar dëshirat e tua ka nevojë të besosh!

2-Kultivo ëndrrat
Ti japësh jetë ëndrrave do të thotë të mësosh ta bësh në jetë çdo ditë. Ndryshimet e mëdha nisin nga gjërat e vogla, e mbi të gjitha nga përpjekjet e ndryshme mendore. Të mbash një ditar të mbështet në momente të vështira, dhe ndërton një kujtesë historike që me kohën do ju kujtojë rrugën që keni bërë.

3-Përqëndrohu
Hapi i parë për të ndryshuar jetën? Vepro në mënyrë të ndryshme. Interneti është një mjet i çmuar, nëse e përdor me inteligjencë. Fokusohu te ‘timer’, është një mënyrë për të mbajtur në kontroll kohën duke shmangur humbjen e orëve të çmuara mes bisedave dhe thashethemeve të kota. Eleminoni miqësitë që flasin për gossip dhe mëso ti dedikosh më shumë vëmendje atyre që të frymëzojnë pozitivisht.

Të ngjashme