Çelsi i lumturisë ekziston dhe bëhet gjithë qef!

7 muaj më parë

Të flesh një gjumë të rehatshëm pa pengesa dhe të kesh një jetë të mirë seksuale, kanë një ndikim më të madh në mirëqenien tuaj se sa paratë.

Ky studim thotë se marrëdhëniet e forta me familjen e miqtë, siguria e punës dhe shëndeti i mirë i më të dashurve tuaj, janë gjithashtu shumë më të rëndësishme se sa makinat e luksoze.

Një sondazh i 8,250 ekspertësh nga Oxford Economics dhe Qendra Kombëtare për Kërkime Sociale zbuloi se mesatarja britanike ka një rezultat  prej 62.2 nga 100 persona të cilët ndihen të lumtur.

Të ngjashme