Bëni kujdes nga këto lloje njerëzish,priren t’ju tradhëtojnë!

7 muaj më parë

•Narcisistët
Për narcisistët, gjithçka është që të dëshmojnë sa të admirueshëm janë. Nuk mjafton t’i dashurojë një person; ata duan të sigurohen se çdo person i dashuron! Ata ndjehen të vlerësuar vetëm kur dikush tjetër filtron me ta, flenë me ta, apo i puthë.

•Njerëzit të cilët thjesht janë egoistë
Njerëzit egoistë të cilët nuk kanë standarde morale sa i përket përkushtimit të tyre në lidhje dashurore janë lloji  më i prirur për të tradhtuar.

•Njerëzit e pasigurt
Njerëzit e mbushur me pasiguri për vetveten janë njerëz për të cilët duhet të kujdesemi. Nuk është fjala për nivel bazik të pasigurive të cilat i kemi të gjithë, sepse të gjithë kemi dyshime dhe brenga për vetveten. Por kur dikush është thellësisht i pasigurt se nuk do ta dashuroni një ditë, ata do ta gjejnë atë dashuri diku tjetër

Të ngjashme