Bëni këto gjëra e pastaj festoni Vitin e Ri!

5 muaj më parë

1-DESHIRE PER TE QENE I/E “LEHTE”– Ndihesh i rënduar ngaqë e ke tepruar me ushqimin? Dhuroje një pjesë të drekave dhe darkave të këtyre ditëve përprara natës së ndërrimit të viteve. Thuaji “JO” !

2-STOP!– Sipas disa statistikave përgjatë jetës njeriu kalon 6  muaj në telefon. Dhuroji vetes një pasdite apo mbrëmje në “heshtje”.

3-NJE “DUSH” DRITE– Drita stimulon endrofinën dhe lufton depresionin, sipas shumë studimeve. Shfrytëzo pushimet për të shëtitur 30 minuta çdo ditë.

4-VENDOS– Të meditosh do të thotë fillimisht të mësosh si t’i dhurosh vetes 10 minuta. Merr frymë, boshatise mendjen. Menjëherë do t’i shohësh më qartë gjërat që nuk i do më dhe ato për të cilat ke nevojë vitin që erdhi.

Të ngjashme