Veliaj shkon në Gjeorgji si vëzhgues në zgjedhjet locale si pjesë e misionit të…

1 vit më parë

Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj ndodhet në një vizitë sic e ka njoftuar dhe ai në Gjeorgji. Kjo vizitë është në kuadër të vëzhgimit nga ana e tij të zgjedhjeve locale në Gjeorgji si pjesë e misionit të Kongresit të Këshillit të Europës.

“Për një vizitë të shkurtër në Gjeorgjinë mike, për të vëzhguar zgjedhjet e sotme lokale, si pjesë e misionit të Kongresit të Keshillit të Europës.

– Ish presidenti Saakashvili u arrestua pas rikthimit në atdhe pas 8 vitesh;

– Presidenti aktual Zourabichvili zotohet se nuk do ta amnistojë;

– Ish futbollisti i Milanit, Kakha Kaladze rikandidon për kryebashkiak të Tbilisit”, shkruan Veliaj.

Të ngjashme