Me dekretet e kuqe në dorë, qeveria “Rama 3” pret semaforin pasi u betua përpara Presidentit Ilir Meta

2 vite më parë

Në mëngjesim e ditës së sotme, Kryeministri Rama dhe kabineti i tij i Ministrave pasi morën në parlament para pak ditësh votëbesimin, kryen betimin përballë Presidentit të Republikës, Ilir Meta.
Pasi bënë betimin qeveria e re doli nga presidenca duke bërë foton zyrëtare, me githë ministrat dhe vetë kryeministrin të cilët mbanin në dorë dekretet e Presidentit.

Pas daljes nga oborri presidencial, qeveria e re u nis me këmbë drejt godinës së kryeministrisë , ndryshe nga mbërritja në Presidëncë ku erdhën me mjetet e tyre. Kabineti respektoi semaforin e kuq dhe kaloi në vijat e bardha të bulevardit “Dëshmorët e Kombit”.

Hyrja në kryeministri e tyre shënon dhe takimin e parë ministror ku Edi Rama do të japë këshillat dhe do të shpjegojë mbi kodet etike duke paralajmëruar cdo ministër/ministre për përgjegjësitë e tij ose të saj.

Të ngjashme