Nuk gjendej askund pas aksidentit.18 vjecarja ka nderruar jete

2 vite më parë

18-vjecarja Anjeza Bellanica nga Krusha e Madhe eshte njera nga viktimat e aksidentit qe ndodhi ne Kroaci.

Me pare ishin familjaret ata qe nuk mund te gjenin vajzen pasi nuk ndodhej as ne spital.

Por familja ka marre lajmin ne oret e vona prej autoriteteve Kroate.

Ka qene daja ai qe ka shkuar ne Kroaci dhe ka konfirmuar humbjen e jetes te vajzes.

 

Të ngjashme