Mësuesja e letërsisë  abuzoi seksualisht me një 14 vjeçar, publikohen mesazhet

2 vite më parë

Një mësuese gjimnazi e lëndës së dramës dhe letërsis , me moshë 31 vjeçare, u arrestua të hënën me akuza të shumta duke përfshirë marrëdhënie seksuale me një fëmijë. Në një seancë gjyqësore të martën, ajo u urdhërua të qëndronte larg viktimës së supozuar dhe iu ndalua vizita pa mbikëqyrje me të miturit, raporton Miami Herald .

 

Sipas një deklarate të arrestit të policisë të marrë nga, Lopez-Murray filloi të abuzonte me adoleshentin, i cili kishte qenë një nga nxënësit e saj të klasës së shtatë dhe të tetë në Shkollën e Mesme Hialeah, në gusht pasi ajo i dërgoi atij një “mesazh me tekst të gjatë, ku ajo shprehu ndjenjat ndaj tij dhe si ndihej ajo për të “.

 

Lopez-Murray dhe studentja u takuan në Starbucks për mëngjes dhe më pas ajo më vonë dyshohet se e abuzoi seksualisht me Jeep-in e saj të bardhë, përfshirë pasi e mori atë nga praktika e basketbollit dhe nga shtëpia e tij, pretendohet në deklaratë.

 

Të dy dyshohet se shkëmbyen tekste rreth “sa e shijuan seksin me njëri -tjetrin”, sipas dëshmisë.

Policia u përfshi pasi motra e viktimës së dyshuar “u bë dyshuese për mënyrën se si ishte viktima në telefonin e tij, duke u siguruar që askush nuk do të shihte se çfarë po bënte”, thuhet në deklaratë.

Motra e djalit ishte në gjendje të merrte telefonin dhe dyshohet se pa “mesazhe me tekst dhe fotografi eksplicite” të shkëmbyera midis Lopez-Murray dhe adoleshentes.

 

Motra e djalit lajmëroi babain, i cili kontrolloi telefonin dhe gjithashtu dyshohet se pa mesazhet me tekst dhe fotot.

 

E pandehura gjithashtu zbukuroi, joshi dhe inkurajoi viktimën të dërgonte imazhe nudo duke e komlimentuar për format

Sipas Shkollave Publike të Qarkut Miami-Dade, Lopez-Murray kishte qenë i punësuar në distrikt për katër vjet dhe nuk kishte histori disiplinore paraprake.

Të ngjashme