Kryefjala Logo

Përleshje mes policëve dhe të burgosurve në një burg në Maqedoni

28 Tetor, 2023 | 4:36 pm

Dhjetë policisë dhe disa të burgosur janë lënduar gjatë një përplasje fizike në burgun e Idrizovës, në Shkup, njoftoi më 28 tetor Ministria e Punëve të Brendshme e Maqedonisë së Veriut.

Të burgosurit, sipas zëdhënësit të MPB-së, Toni Angellovski, kanë bërë rezistencë gjatë përpjekjes së policisë për të kontrolluar qelitë e tyre, pas informacioneve se po mbanin gjësende të ndaluara.

Gjatë bastisjes që është kryer me urdhër që Gjykatës Penale të Shkupit, policia në qelitë e të burgosurve ka gjetur 63 telefona celularë, 82 thika, katër thumba, 71 mbushës telefoni dhe substance narkotike.

 

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=489&loc=https%3A%2F%2Fwww.balkanweb.com%2Fperleshje mes policeve dhe te burgosurve ne burgun e idrizoves ne maqedoni gjenden 82 thika droge dhe%2F%3Ffbclid%3DIwAR2eP0DraRECwS3oaqnxLx22msi6gZHB8HCOhIv9Mk3sSqnaUAcA53siT0Y aem AUKGUq8kCZKSole ghdKdJx OTZu3sT2oF03knkjdmawyZ1RnaXuQDP81ZXVOE1 uyQ&referer=http%3A%2F%2Fm.facebook

 

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=470&loc=https%3A%2F%2Fwww.balkanweb.com%2Fperleshje mes policeve dhe te burgosurve ne burgun e idrizoves ne maqedoni gjenden 82 thika droge dhe%2F%3Ffbclid%3DIwAR2eP0DraRECwS3oaqnxLx22msi6gZHB8HCOhIv9Mk3sSqnaUAcA53siT0Y aem AUKGUq8kCZKSole ghdKdJx OTZu3sT2oF03knkjdmawyZ1RnaXuQDP81ZXVOE1 uyQ&referer=http%3A%2F%2Fm.facebook

 

Të ngjashme