Kryefjala Logo

Çfarë i tha Naimi të jatit?Babai tregon takimin me të birin në burg

10 Dhjetor, 2023 | 11:24 am

Shaban Murseli, babai i Naim Murselit, i dyshuar për vrasjen e bashkëshortes së tij Liridona Ademajt, ka konfirmuar se e ka takuar djalin e tij në Burgun e Sigurisë së Lartë ku ai ndodhet pas arrestimit.

Takimi i tyre, ka ndodhur gjatë ditës së premte, ndërsa shton se djali i tij i ka thënë se nuk ka gisht në vrasjen e Liridonës.

“Sipas fjalëve të tij, Naimi as nuk ka paguar 30 mijë euro, as nuk ka blerë armë dhe as nuk e ka ditë për vrasjen atë natë”, tha Shaban Murseli.

Të ngjashme