Vuan nga ankthi? Hiq urgjent dorë nga këto gjëra.

•Personat që vuajnë nga ankthi nuk duhet të konsumojnë kafeinë pasi ajo ndikon negativisht në gjendjen e tyre.

•Sipas specialistëve sasia e lartë e kafeinës në organizëm mund të shkaktojë aritmi dhe të përkeqësojë situatën e këtyre personave.

•Nga ana tjetër, jo vetëm kafja por edhe alkooli e duhani duhen eleminuar nga personat që vuajnë nga ankthi, mbi të gjitha nëse janë duke marrë medikamente për problemin e tyre.

Previous articleSi është mirë te lindësh femër apo mashkull?
Next articleKëngëtarja e njohur shqiptare fejohet me nje biznesmen të suksesshëm në SHBA