Vendime që do t’ju bëjnë të pendoheni përgjithmonë!

1-Marrja e vendimeve bazuar në mendimet e të tjerëve.

Mënyra më e mirë për të shmangur përfundimin me mendimet e njerëzve të tjerë është të kuptosh se ato janë thjeshtë opinione… dhe kaq! Ky është vetëm mendimi i tyre. Vetëbesimi i vërtetë vjen nga brenda.

2-Pendimi për mos shprehjen e ndjenjave

Gjëja më e mirë që mund të bësh, është që menjëherë t’i bësh ndjenjat të qarta. Është e dhimbshme, por të detyron të jesh e sinqertë dhe transparente.

3-Mos mbajtja e kontakteve me miqtë

Marrëdhënia me miqtë e vjetër është një nga gjërat e para që dështojnë kur jemi të angazhuar. Është keq, sepse shpenzimi i kohës me miqtë ndihmon në luftën kundër stresit. Vetëm miqtë e dashur janë në gjendje të sjellin energji, ide të reja dhe ndjenjën e përkatësisë.

4-Nuk ndjek lumturinë

Mësoni të qeshni, buzëqeshni dhe jini të lumtur (sidomos kur jemi të stresuar). Mund të jetë e vështirë ndonjëherë, por është një sfidë për të cilën ia vlejnë të gjitha përpjekjet.

Previous articleE dini gabimin që po bëni duke i dhënë fëmijës një smartphone?
Next articlePolicia në aksion te Call Center-at:8 të arrestuar,3 në kërkim