Të famshëm me pasione që na habitën

1. Johnny Depp – koleksione Barbie

Interesi i Johnny filloi kur ai ishte duke luajtur Barbies me vajzën e tij. Por sapo interesi i saj u ndal, Depp nuk donte të ndahej nga kukullat sepse ato ishin një pjesë sentimentale e jetës së tij. Tani ai ka kaq shumë barbi sa u duhet një depo e veçantë.

2.Katy Perry – mbledh flokët e të famshëmve të tjerë

Katy Perry zbuloi një herë se ajo mban flokët e flokëve nga të famshëm të tjerë, si Taylor Swift dhe Miley Cyrus. Ajo i mban ato në çantë. Pjesa më e habitshme është se ajo e di që tingëllon rrënqethëse, por është akoma e paparë për të.

3.Taylor Swift – bërja e globeve të borës

Me sa duket, Taylor Swift kënaqet duke bërë globe dëbore edhe me miqtë. Plus, ajo bëri një glob dëbore nga videoja e saj “Lover”.

4.Mike Tyson – merr pjesë në konkurset e pëllumbave

Një konkurs pëllumbesh tërheq në të vërtetë më shumë njerëz sesa mund të presim, përfshirë njerëz të famshëm si Mike Tyson. Ai në të vërtetë i ka dashur pëllumbat që kur ishte fëmijë dhe tani ai ka mbi një mijë zogj. Ai thotë se pëllumbat mund të na mësojnë shumë për veten tonë.

5.Kendall Jenner – thirrje zogjsh

Ndoshta nuk është thjesht një hobi por një talent i stilit Disney, Kendall Jenner është aq e mahnitshme në fishkëllimë dhe duke bërë tinguj zogjsh saqë do të mendonit se jeni të rrethuar nga një tufë zogjsh.

6.Beyoncé – bletari

Beyoncé filloi bletarinë për të përdorur mjaltin për të ndihmuar vajzën e saj që ka alergji të këqija. Shpejt pas kësaj, ajo u bë një hobi. Tani ajo ka rreth 80,000 bletë dhe 2 koshere.

7.Brad Pitt – qeramikë

Brad Pitt filloi hobin e tij me skulpturë dhe qeramikë si një gjë shëruese për t’u bërë pas divorcit të tij. Por sot është një mënyrë për të shprehur veten e tij. Në fakt arriti në një nivel ku ai rrëmbehet aq shumë sa  tani nuk dëshiron të ndalet.

Previous articleDado që punuan në familje të pasura dhe zbuluan çfarë ndodh brënda shtëpisë së punëdhënësve
Next articlePse gjithnjë e më shumë prindër po mbulojnë fytyrat e fëmijëve të tyre në mediat sociale