Shtëpia e Beyoncé dhe Jay-Z merr flakë: Detaje nga ngjarja

Aksident i keq, shumë i keq në familje për Beyoncé dhe burrin e saj Jay-Z: natën e kaluar një zjarr goditi shtëpinë e tyre në New Orleans.

Sipas asaj që lexuam në Novella 2000 do të duheshin 22 zjarrfikës për të shuar flakët. Zjarri që filloi në shtëpinë e Beyoncé dhe Jay-Z do të ishte shuar pas rreth 2 orësh ndërhyrje nga zjarrfikësja. Për momentin, megjithatë, nuk dihet se çfarë dëmi i ka shkaktuar pronës. Pronë e cila, siç lexojmë, ka një vlerë prej rreth 2.4 milion dollarë. Për fat të mirë, zjarri nuk shkaktoi dëmtime dhe dihet pak për shkakun që e shkaktoi atë.

Beyoncè dhe Jay-Z janë një nga çiftet më të dashur të showbiz-it jashtë shtetit dhe së bashku kanë 3 fëmijë: Blue Ivy, i lindur më 7 Janar 2012 dhe binjakët Rumi dhe Sir, të lindur më 13 Qershor 2017.

Të dy, për momentin, nuk kanë lëshuar ende deklarata për historinë fatkeqe, për të cilën ishin protagonistë. Sidoqoftë, një njoftim zyrtar për shtyp nga çifti pritet në këto orë.

Previous articlePse çiftet më të lumtur preferojnë të flenë në shtretër të ndarë?
Next articleBurra të gabuar: 4 shenja për të njohur kush do ju bëjë të vuani