Shkencëtarët thonë se ka 5 tipare tek femrat që i çmendin meshkujt

1-Djersë

Kur djersitesh vërtet jashtë palestrës, është disi e turpshme. Njerëzit mund të diskriminojnë më shumë se 1 trilion lloje aromash. Dhe ndërsa djersa mund të mos jetë më e këndshmja, ajo në të vërtetë thotë shumë për ndjenjat tona. Shkencëtarët pohojnë se “aroma e lumturisë” është shumë ngjitëse, dhe ndërsa e nuhasim atë, mund të ndiejmë edhe emocione pozitive.

2. E qeshura infektive

Psikologët thonë se nëse takojmë dikë që na bën të qeshim sinqerisht, një marrëdhënie romantike me këtë person mund të ketë një rezultat pozitiv. Jeta do të jetë e mbushur me të qeshura dhe emocione pozitive pothuajse gjatë gjithë kohës.

3. Syzet

Tani nuk keni pse mbani syze vetëm për të lexuar. Hulumtimet kanë treguar se burrat i shohin gratë që mbajnë syze si më tërheqëse dhe seksi.

4.Flokë të ç’rregullt

Flokët e çrregullt, valët natyrore ose një simite e çrregullt janë llojet e stileve të flokëve që burrat nuk kanë frikë t’i prishin kur përqafojnë gratë. Plus ato duken më natyrale sesa një model flokësh i komplikuar me shumë llak flokësh mbi të.

5.Barku

Pak yndyrë në bark shton pikë shtesë në tërheqjen tuaj. Shkencëtarët thonë se gjëja më e rëndësishme është t’i kushtoni vëmendje përmasave të trupit tuaj. Hulumtimet tregojnë se burrat që shikuan fotografitë e grave me një lloj trupi të orës, ndjenin më shumë impulse në zonat e trurit përgjegjëse për kënaqësinë.

Previous articleNjë studim tregon se jemi bërë më pak të vëmendshëm dhe kjo mund të jetë një shenjë e mirë
Next articleNjë studim në vendet e Ballkanit tregon tipologjinë e meshkujve te cilëve femrat nuk mund ti rezistojnë