Shenjat se në mënyrë sekrete po pëlqeheni nga dikush

Ju nuk duhet të prisni një person që të ju bëjë një “deklaratë dashurie” për ta kuptuar që i pëlqeni.

Ajo se çfarë duhet të shikoni te një person për ta kuptuar se i pëlqeni është t’i shikoni sjelljet e tyre të cilat i bëjnë pa vetëdije.

Një sy vëzhgues

Një person i dashuruar shpesh e mban kontaktin me sy me personin që i pëlqen.

Një mënyrë e pazakonshme e të folurit

Personi i dashuruar zakonisht e ndryshon mënyrën e natyrshme të të folurit duke u bërë herë si poet e herë duke thënë gjëra që ta disponojë tjetrin.

E ka të pamundur që të kontrollojë të qeshurën teksa flet.

Previous articlePijet dhe ushqimet që nuk duhet t’i konsumoni pas orës 19:00
Next articleKur jeni në shtrat me partnerin,sigurohuni të mos ja thoni kurrë këto katër fjali