Shenjat se lidhja juaj po merr fund.

Një grup njerëzish kanë treguar në Vvhisper historitë e tyre duke nxjerr në pah dhe disa nga shenjat që tregojnë se lidhja është drejt fundit.

Disa njerëz ndihen të lënë pas dore:

“Fillova të ndihem sikur lidhja ime po lihej pas dore. Fillova të ndihesha e lodhur nga kjo lidhje që mu bë stresuese. Humba fokusin tek vetja”.

“Unë e dashuroj të dashurin tim por ai nuk është ambicioz që për mua është shumë e rëndësishme tek partneri i jetës”

“Unë e dua të dashurin tim por mendoj ti japë fund sepse kam nevojë të udhëtoj. Mendoj se ai më ndrydh dhe më privon nga gjërat e jetës”

“I dashuri im qesh kur i tregoj arritjet në karrierën time dhe ajo çfarë dua të bëj… nuk më mbështet dhe mendoj vetëm se si ti provoj që është e gabuar”

Dhe për të tjerë, gjërat tingëllojnë si kontrolluese:

“Mendoj se i dashuri im më lë pas dore. Unë e lejoj që të shkojë në koncerte dhe të bëjë çfarë ai dëshiron, por unë ‘nuk lejohem’ të shkoj në festa apo të bëjë diçka për veten”

Të tjerë ndihen të stresuar

“E dua të dashurin tim dhe gjithçka të tijën, por më streson pasi ai qahet dhe e katranos gjithmonë. Në këtë pikë mendoj se karriera ime është më e rëndësishme se ai”.

Previous articleKryefjala. com zbulon personin qe mbrëmë shtrëngonte pas vetes në disko Ministrin e Mbrojtjes Niko Peleshi (Video + Foto)
Next articleÇfarë lloj nëne do të jesh sipas shenjës së horoskopit