Rregullat që Princat dhe Princeshat e Vogla në Botë duhet të ndjekin

Pa dyshim që të lindurit në një familje mbretërore ka përfitimet e veta. Sidoqoftë, me një titull të tillë vjen përgjegjësia e madhe dhe disa rregulla strikte të cilat duhet të ndiqen pa marrë parasysh moshën. Ne e dimë që mbretërit e vegjël janë fëmijë, por disa nga udhëzimet që duhet të ndjekin na bëjnë të mendojmë se si edukimi i tyre është një botë larg fëmijërisë sonë.

1.Fëmijët nuk lejohen të hanë ushqim të përpunuar.

2.Ata nuk lejohen të thonë disa fjalë të zakonshme.

3. Djemtë e rinj duhet të mbajnë pantallona të shkurtra.

4. Vajzat duhet të veshin fustane.

5. Ata nuk lejohen të luajnë Monopol.

6. Fëmijët hanë në një tavolinë të veçantë gjatë drekës së Krishtlindjes.

7. Vajzat nuk mund të mbajnë diademë.

8. Fëmijët gjithashtu duhet t’i drejtohen Mbretëreshës me “Mbretëreshë”

9. Ata duhet të pranojnë të gjitha dhuratat, por nuk mund t’i mbajnë ato.

10. Ata duhet të luajnë kryesisht jashtë pavarësisht nga moti.

Previous articleKafshë për të cilat nuk ja kishit idenë se kanë të njëjtën prejardhje.
Next articleSi Joan 74-vjeçare u bë një fenomen në Instagram dhe një mësuese për 1.3 milion ndjekës!