Qesh me vete!Nuk të bën të çmendur por të bën të lumtur

Studime të ndryshme po nxjerrin në dritë çdo ditë të reja pafund mbi sjellje të ndryshme njerëzore.

Një studim i bërë së  fundmi na Spanjë, ka zbuluar se njerëzit që qeshin me vete janë më të lumtur dhe më social.

Ky studim hedh poshtë çdo paragjykim apo tabu që është ngritur mbi këtë temë. Mos ju duket e çuditshme, vetëm qeshni asgjë tjetër s’ka rëndësi.

Previous articleSi ecim tregon karakter,gjëndjen shpirtërore madje dhe problemet me shëndetin
Next articleFëmijët flenë në shtratin tuaj?Tani mund ta zgjidhni këtë problem