Po vuani nga ndarja? Ju tregojmë si të rifilloni jetën të lumtur.

Jeta vazhdon dhe gjërat e këqija nuk zgjasin përgjithmonë. Të kalosh një ndarje  do të thotë të luftosh fort me veten, prandaj do të ishte me vend të zbatoje këto këshilla:

Kushtoji kohë vetes, zbulimit të aftësive të tua.

Mos harro të mësosh nga gabimet.

Jepi vetes kohë dhe qetësi për të menduar dhe marrë vendime. Duhet të pranosh dhe të përballesh me çdo gjë.

Fillo të mendosh për mundësi të reja njohjeje.

Previous articleNdryshime në Autoritetin Civil, emërohet drejtuesi i ri
Next articleStudimet tregojnë të vërtetën për martesën.