Partneri është shumë xheloz por ti e dashuron?Merr disa mësime

•Një lidhje nuk mund të marrë fund për shkak të xhelozisë, prandaj ka disa mënyra se si mund t’ja dilni me një partner xheloz.

Ekspertët thonë se xhelozia lind për shkak të humbjes së besimit, ndaj duhet gjetur një herë shkaku dhe pastaj të filloni të analizoni veten.

2) Nuk duhet të humbisni në asnjë rast durimin dhe të bëni gjithçka ta ruani raportin tuaj.

Nëse partneri juaj nuk pëlqen të dilni me miqtë, me durim mund ta menaxhoni situatën dhe ta ndani kohën mes partnerit dhe miqve tuaj.

3) Mos kërkoni të fajësoni njëri-tjetrin. Në rastet e xhelozisë nuk duhet të filloni të gjeni fajtorin, por zgjidhjen e problemit.

4) Duhet të dini se një marrëdhënie niset dyshe dhe gjithçka duhet zgjidhur në bashkëveprim.

5) Duhet të krijoni ura komunikimi, nëse nuk gjeni gjuhën e përbashkët nuk do arrini kurrë t’i jepni fund xhelozisë.

Previous articleMund të shkatërrojë internetin dhe arritjet teknologjike.Stuhia diellore
Next articleEfektet pozitive për jetën në çift