Nëse partneri juaj nuk i bën këto gjëra, a është vërtet shoku juaj më i mirë?

Shokët e ngushtë janë dhurata më e bukur që dikush mund të ketë në jetë. Nëse e konsideroni edhe partnerin tuaj edhe si një shok shumë të mirë atëherë edhe marrëdhënia juaj do të jetë perfekte.

1. Partneri juaj është ai që ju qëndron pranë në çdo problem që keni.

2. Kur bëni më shumë qejf me partnerin tuaj se me këdo tjetër.

3. Kur preferoni që partneri juaj të jetë vërdallë.

4. Ju të dy keni shakatë tuaja sekrete.

5. Kur nuk ziheni shpesh dhe kur si mbani inat njëri-tjetrit.

6.Jeni komod kur i bëni gjërat bashkë, ose kur nuk bëni asgjë.

7.Kur qeshni me partnerin më shumë se njerëzit e tjerë…

Previous articleKujdes!Mos i lani më rrobat në 30 gradë.Ju shpjegojmë çfarë rrezikoni
Next articleVendos një monedhë në frigorifer sa herë del nga shtëpia dhe shiko çfarë ndodh