Mund t’ju duken të çuditshme por këto gjëra në trup janë normale

Ne femrat shpesh nuk arrijmë të kuptojmë ndryshimet që ndodhin me trupin tonë dhe shqetësohemi menjëherë.

Përshembull:

1-Madhësia jo e njëjtë e gjinjve

Rritja e gjoksit është një proces që të gjitha femrat e kanë kaluar, por shumë ende nuk e kanë kuptuar që është krejtësisht normale që gjinjtë të mos kenë madhësi të njëjtë. Ato nuk rriten në mënyrë të sinkronizuar.

2-Vaginë ‘e çuditshme’

Ju ka ndodhur të shikoni vaginën tuaj dhe t’iu duket sikur buzët e saj nuk janë në madhësi të njëjtë. Mos u shqetësoni! Njëlloj siç ndryshojnë buzët nga një njëri te tjetri kjo ndodh edhe me vaginën dhe është totalisht normale.

3-Ëndrrat seksuale

Patjetër që të paktën njëherë keni parë një ëndërr të tillë, por mos ndjeni turp nuk ka asgjë të keqe. Janë thjesht ëndrra, sado të çuditshme të jenë.

Previous articleA e dëmton marrëdhënia intime bebin në bark?
Next articleArmando Sadiku behet baba per here te pare!