Mund të jeni anemik dhe nuk e dini.Simptomat janë këto:

Mjekët shpjegojnë se disa nga simptomat që tregojnë se ju jeni duke vuajtur nga anemia janë :

•ndjesia e plogështisë,

•të qenit të pafuqishëm,

•mungesa e përqëndrimit,

•dhimbja e kyçeve apo e këmbëve.

Nëqoftëse shumicën e këtyre simptomave e ndjeni në përditshmërinë tuaj, rekomandohet t’i drejtoheni mjekut dhe të realizoni ekzaminimet përkatëse.

Previous articleFrutat apo perimet?Cilat janë më të mira për humbje peshe?
Next articleFakte interesante rreth trupit të femrave