Migrena ju ka dërguar sinjalin e parë. Mësoheni dhe mbrohuni.

Migrena është një sëmundje shumë e rëndë për të gjithë ata që e kalojnë. Kjo është një sëmundje që lidhet ngushtë me funksionin e trurit dhe zakonisht zgjat nga 4 orë deri në tre ditë.

Nëse ende nuk i keni të qarta simptomat e saj ne po ju tregojmë më poshtë disa prej tyre.

1- Dhimbje vetëm në një anë të kokës.

2- Ndiheni të humbur gjatë gjithë kohës.

3- Nuk duroni dot ngjyrat ose dritat e forta.

4- Ndjeheni të dobët dhe keni ndjesi sikur ju ‘shpon’ koka.

5- Keni përzierje në stomak.

6- Edhe nëse dhimbja e kokës është larguar ju përsëri ndiheni të lodhur.

7- Hunda juaj qëndron e mpirë.

Previous articleKëto janë shenjat që tregojnë se po dashuroni vetëm ju dhe tjetri jo.
Next articlePilulat e abortit dhe gjithë misteret që ndjekin këtë proçes.