Mësoni si të lexoni gjuhën e trupit tek partneri

1.Qesh shpesh

Kjo është një shenjë se barrierat po ulen dhe se ata janë më të hapura për ju. Me fjalë të tjera, kjo do të thotë se ata ju gjejnë tërheqëse dhe duan të krijojnë një lidhje më të thellë me ju.

2.Kërkon t’ju rrijë afër fizikisht

Një nga shenjat më të dukshme dhe lehtësisht të njohura.

Nëse dikush vazhdon ta lëvizë trupin e tij për të qenë fizikisht afër jush, mbase edhe duke u mbështetur ose prekur, atëherë ky është një tregues i qartë se ka tërheqje fizike.

3. Imiton lëvizjet tuaja

Sipas Dr. Marchant-Haycox, sa më shumë që një person është i tërhequr ndaj jush, aq më shumë ka gjasa që ata të pasqyrojnë gjuhën e trupit tuaj saktësisht; madje edhe modifikimin tuaj për t’iu përshtatur tuajat.

4.Ul tonin e zërit

Sipas hulumtimeve të ndryshme, njerëzit priren ta ulin tonin e zërit kur tërhiqen nga personi me të cilin bisedojnë.

“Ata do të ulin lartësinë e zërit të tyre sepse mendojnë se tingëllon më tërheqës”, shpjegon Dr. Marchant-Haycox.

5.Prek qafën,flokët dhe gojën

Çfarë do të thotë? Mjeku na e shpjegon: «Kur njerëzit tërhiqen nga dikush ata shpesh prekin fytyrën ose flokët e tyre ose fillojnë të përdredhin flokët rreth gishtave. Ata madje mund të prekin qafën ose të gjejnë mënyra për të prekur gojën dhe buzët me majë të gishtave. ‘

Previous articleSi hakmerren shenjat e Horoskopit pas ndarjes?
Next articleDisa nga alergjitë më të çuditshme që keni dëgjuar