Mënyra praktike për të gjetur një punë të re

1-Faqe të ndryshme online

Faqet e ndryshme online në internet janë padyshim një prej kanaleve më të përdorura për të gjetur punë këto vitet e fundit. Përveç tyre, njerëzit po përdorin edhe rrjetet sociale, të tilla si Linkedin, në të cilin kanë mundësi të vendosin CV-në e tyre.

2-Rekomandimet

Në Itali, praktika e rekomandimeve shoqërohet shpesh me tentativën e një partie “për të hequr qafe” palën tjetër, në sajë të mbështetjes së një politikani të fuqishëm.

Në këtë rast, bëhet fjalë për rekomandimet që mund t’ju japin eprorët tuaj për ecurinë në punë.

3-Kandidatura spontane

Edhe nësë një kompani e caktuar nuk ka publikuar njoftim për vend të lirë pune, ju mund të dërgoni CV-në tuaj në atë kompani ku jeni të interesuar dhe mbase ku i dihet fatit.

4-Mënyra kreative

Një tjetër mënyrë efikase për të kërkuar punë është edhe përdorimi i rrjetit social të Facebook-ut në të cilin ju mund të hidhni video të ndryshme apo imazhe që ju prezntojnë më së miri .

Previous articleTradhëtia:Kush fal i pari,mashkulli apo femra?
Next articleNëse keni këtë pije si të preferuarën tuaj,jeni ‘pakëz’ psikopat