Jeni penduar per tatuazhet e adoleshencës?Metoda më e re për ti hequr

Shpesh na ndodh të bëjmë diçka për të cilën më pas pendohemi.

E njëjta gjë vlen dhe për tatuazhet, që shumë njerëz mundohen në shumë mënyra t’I heqin nga trupi, ashtu siç ndodh me metodën me lazer.

Ama një metodë tjetër e cila po përhapet masivisht në botë është ‘picosecond’, e cila ka rezultate shumë të mira.

Kjo teknologji funksionon duke përdorur një lazer i cili kërkon ngjyra jonormale në lëkurë si rezultat i ngjyrës së tatuazhit.

Disa grimca më pas futen në lëkurë për të ndarë ngjyrën në copëza të vogla.

Trupi pastaj i largon ato përmes sistemit të tij limaftik.

Trajtimi përsëritet pastaj pas gjashtë javësh dhe thuhet se nuk lë shenja. Ndryshe nga lazerët tradicional, kjo teknologji heq ngjyrën e kaltër dhe të gjelbër madje!

Previous articleÇfarë ju rezervojnë yjet sot?E zbulojmë me Paolo Fox
Next articlePara se të fryni buzët,lexoni çfarë duhet të dini