Ide të çmendura që bënë miliona!

1.100 tullumbace uji në më pak se 1 minutë

Një nga projektet më të suksesshëm të Kickstarter mblodhi 929,160 dollarë për të ndihmuar në realizimin e kësaj ideje. Mbushni dhe lidhni qindra balona uji në minuta me tufa O balona. Gjeje çfarë? Tani mund të blini Bunch O Baloons pothuajse kudo në botë!

2. Sallatë me patate

Duhen 10 dollarë për të blerë të gjithë përbërësit për sallatën me patate, por Zack Brown doli me një ide të pazakontë dhe filloi të mbledhë para. Qëllimi i tij kryesor ishte të demonstronte se çdokush mund të mbledhë fonde për të vënë në veprim një ide të çmendur dhe të padobishme. Zack përfundimisht fitoi më shumë se 55,000 dollarë nga pothuajse 7,000 njerëz.

3.Një tastierë në zinxhirin tuaj të çelësave

Pajisja MaKey MaKey GO duket pothuajse si një flash drive, por bën pak më shumë se kaq. Kthen çdo objekt që mund të përcjellë energji elektrike në një tastierë portative! Shumica e materialeve që mund të përcjellin të paktën një grimcë të vogël të energjisë elektrike do të funksionojnë. Merrni gjithçka që dëshironi: një fetë pica, një kastravec ose një pjatë Jello-O. Ideja intrigoi njerëzit dhe krijuesi mblodhi gati 200,000 dollarë për të sjellë në jetë MaKey MaKey GO.

4.Furçë automatike dhëmbësh

Amabrush është një mjet novator që lan dhëmbët tuaj automatikisht në vetëm 10 sekonda. Kur është në gojën tuaj, pajisja do të lajë dhëmbët tuaj menjëherë, pa pasur nevojë për ndihmë. Shuma totale e të gjitha investimeve në këtë projekt arriti në 3,200,000 € në më pak se një muaj.

5.Të vetmet  të brendshme që burrat meritojnë

Kjo teknologji revolucionare është zhvilluar për të siguruar që e gjithë paketa e meshkujve të ndihet rehat dhe e freskët. Ka më shumë hapësirë ​​për “gjithçka” sesa në çdo lloj të brendshme tjetër. Fibra celuloze e butë është një pëlhurë natyrale me performancë të lartë. Ky projekt arriti të marrë më shumë se 141,409 dollarë donacione.

Previous articleTrup i bukur në verë?Lista e gjërave që duhet ti hidhni poshtë
Next articleThashetheme dhe gënjeshtra,çfarë dite kjo për Shigjetarin