Gjërat që çdo grua që po kalon nëpër divorc duhet të dëgjojë

Një grua tregon se kur burri i saj vendosi të largohej, ajo kishte nevojë t’i tregonte fëmijëve të saj dhe të gjithë botës se ata po divorcoheshin. Ishte një ndjenjë shkatërrimi. Por koha kaloi dhe ajo mësoi një mori gjërash interesante për veten dhe jetën e saj

Eksperiencën e saj la vendosur ta ndaje me të gjitha gratë që po kalojnë të njëjtën gjë she do ti ndihmojë.

1.Jeta jote bëhet më e thjeshtë pas divorcit

2.Do kuptosh se jeta do të jetë me e bukur edhe për fëmijët e tu.

3.Do kuptosh se e qara nuk është dobësi.

4.Ju mund ta shihni fajin si gjënë më të vështirë për të hequr dorë.

5.Ju nuk duhet të vendoseni në marrëdhënien perfekte në kokën tuaj.

6.Nuk duhet të presësh kohë më të mira

7.Ju duhet të zgjidhni “beqarinê”, por jo vetminë.

8.Ti do fitosh lirinë

9.Dhe ti do të festosh sërisht..

Previous articleMuaj të mbarë të gjitha shenjave nga i preferuari juaj Paolo Fox
Next articlePse duhet të fillojmë të flemë pa asgjë në trup?