Fiksimi pas kafes mund t’ju kushtojë shumë shtrenjtë në buxhet

Çdo ditë shumë prej jush vrapojnë për të konsumuar kafen e mëngjesit.

Nuk fillon dita pa kafen!

Për disa është një rutinë, për të tjerë është fiksimi që kanë pas kësaj pijeje, por gjithsesi jeni konsumues të rregullt dhe më shumë se një herë në ditë.

Ndoshta nuk e keni llogaritur ndonjëherë, por ky fiksim i juaji ju kushton gati 1 milion lekë të vjetra për një vit konsumim.

Është e pabesueshme, por e vërtetë.

Tani mendoni për ata që pinë më shumë se 1 dhe janë aq bujarë sa qerasin edhe të tjerë.

Previous articleÇ’lidhje kanë specat e kuq me dashurinë?Flasin studiuesit
Next articleShmangni këto gabime në CV dhe do e fitoni punën menjëherë!