E dini çfarë ndodh me beben kur nëna qan?

Studimet e ndryshme tregojnë se kur nëna qan, kjo prek edhe frytin dhe i transmeton atij emocione të njëjta.

Ndërkaq, edhe më serioze bëhet kur nëna kalon faza të depresionit.

Në raste të tilla, kjo ndikon në formimin e personalitetit të fëmijës, pasi ai të lindë.

Në rastet kur gruaja shtatzënë është në depresion, fëmija mund të lindë duke zhvilluar më pas një personalitet me pasiguri dhe të ndjeshëm.

Previous articleAskush më mirë se Paolo Fox nuk mund t’ju parashikojë këtë të merkurë
Next articleFlasin mjekët:Më mirë diet apo palestër?