Cilët janë miqtë dhe armiqtë e flokëve?

Thonë se flokët janë gjysma e bukurisë dhe kjo gjë është vërtetuar dhe në bazë të disa studimeve.

Duhet të dini se cilët janë ata faktorë që ndikojnë për keq tek flokët dhe cilët për mirë.

Miqtë:

  • Krehrit me dhëmbë të mëdhenj
  • Krehrit e buta për flokë
  • Balsamet dhe regjeneruesit
  • Mbrojtësit nga nxehtësia
  • Prerja e rregullt.

Armiqtë:

  • Ekspozimi ndaj rrezeve të diellit
  • Ajri i ndotur
  • Lyerja
  • Llastikët elastikë për flokë
  • Dietat e papërshtatshme, posaçërisht ato në të cilat shmanget ushqimi i pasur me vitaminën B
Previous articleNuk jeni shëndoshur por me siguri keni fryerje barku për këto arsye
Next articleNëse ju duhet një shtysë për të marrë një kafshë shtëpiake,e kemi gati për ju!