Cilat janë shenjat e padukshme të dashurisë së rreme?

Nëse jeni në atë që duket si një marrëdhënie serioze dhe e përkushtuar dhe më në fund vendosni të thoni, “Unë të dua”, vetëm për të pasur përgjigjen e personit tjetër diku nga “faleminderit” deri në heshtjen e plotë, bota juaj do të ndjehet sikur po shkatërrohet poshtë Dhe tani filloni të pyesni veten nëse personi tjetër po tregohet aq i sinqertë dhe i hapur me ju sa keni menduar se ishin. Por paaftësia e tyre për tu hapur para jush për ndjenjat e tyre sigurisht që duhet t’ju bëjë të mendoni për gjërat.

8 flamuj të kuq që tregojnë se partneri juaj mund të jetë duke mashtruar për dashurinë e tyre ndaj jush.

1.Ata e deklarojnë dashurinë e tyre më shumë në mediat sociale dhe rreth miqve sesa në privatësi.

2. Bisedat tuaja janë më të thata se shkretëtira e Saharasë.

3. Ata përpiqen të të ndryshojnë ty dhe zakonet e tua.

4. Ata nuk punojnë me ju për të gjetur zgjidhje për problemet.

5.Nuk jeni prioritet

6. Ata përmendin ishin e tyre të mëparshme shumë shpesh.

7. Ata nuk bëjnë plane me ju.

8. Atyre u pëlqen të tregojnë.

Previous articleI nxehti afrikan pushton Shqiperine, ja sa shkojne temperaturat!
Next articleGjobitet fallxhorja se nuk paguante taksa