Arsyet pse qeni është më i lumtur se njeriu

Qentë janë miqtë tuaj më të mirë, që do të jenë gjithmonë pranë jush pavarsisht gjithçkaje. Ja disa mësime të dobishme që mund të marrim nga qentë tanë të dashur:

Jetojnë momentin

Vlerësojnë çdo gjë të vogël që ndodh në jetë

Nuk harrojnë  të pushojnë

E tregojnë lumturinë çdo ditë

Herë pas here lejoji vetes të hash gjërat që të pëlqejnë

Shpenzo më shumë kohë jashtë shtëpisë

Mos u shqetëso për atë se çfarë të tjerët mendojnë për ty

Mos ki frikë të dukesh budalla dhe gazmor

Mos i gjyko të tjerër kur nuk di asgjë për ta

Ji vetvetja, mos imito të tjerët

Mos ki frikë ta shfaqësh dashurinë

Kurrë mos i keqtrajto ata që të duan

Kujto sa e rëndësishme është vetëm të jesh afër dikujt

Harroji inatet e vjetra dhe mëso të falësh

Previous articleMjaft më me pyetjet rreth fundjavës.Zbulojmë parashikimet e Paolo Fox
Next articleTradhëtia:Kush fal i pari,mashkulli apo femra?