Vjen reagimi i PM pas eleminimit te Dagz!

11 muaj më parë

Pm nuk ishte mbreme ne studio por sigurisht qe ka pare cfare ndodhi pasi mbeshteste mikun e tij me te mire Dagz.

Nga nje shpetim zinxhir dhe televotim flesh,shtepine e braktisi Dagzi mes shume polemikash ne shtepi dhe jashte.

“Krenar me ty vella,tash eshte koha,Te dua” shkruan Pm

Nga ajo qe pame mbreme,nje gje eshte e sigurt,miqte e vertete Dagzin e presin jashte!

 

Të ngjashme